Sport

2017.06.18. 10:07

Alba-Falco: Minden jegy elkelt!

Székesfehérvár - Eljött a mindent eldöntő ütközet napja, az Alba Fehérvár férfi kosarasai ötödik mérkőzésen fogadják a Falcót a Gáz utcában, vasárnap, 21 órakor. Telt ház előtt.

Horog László

A korlátozott számban rendelkezésre álló belépőket a klub vasárnap, délelőtt 10 órakor kezdte árulni, hatalmas sor kígyózott a Gáz utcában. Ahogy arra számítani lehetett, a pénztárnyitás után nem sokkal az összes jegy gazdára lelt. Ez nem is csoda, hiszen a bajnoki döntő mindent eldöntő, ötödik mérkőzésére korlátozott számban álltak rendelkezésre tikettek. A férfi fináléba az Alba Fehérvár és a Szombathely jutott, múlt szerdán a vasiak Fehérváron nyertek, aztán két, albás siker következett Szombathelyen, valamint a koronázó városban. Pénteken este a Falco az Aréna Savariában kiegyenlítette a párharcot, 82-69-es győzelemmel. Az utolsó csatára vasárnap este kerül sor Fejérben.

Brandon Taylorra, az Alba irányítójára kulcsszerep vár ezúttal is Fotó: Simon Erika

- Köszönjük a megtisztelő érdeklődést, nagy öröm, hogy ennyien szeretnek bennünket és szurkolnak nekünk. Azonban a csarnokunk befogadó képessége véges, a jegyek elfogytak, több szurkolót nem tudunk beengedni létesítménybe. Azonban szeretnénk, hogy senki ne maradjon le a közös élményről, ezért azokat is várjuk a csarnokhoz, akik nem rendelkeznek jeggyel. Az Alba Regia Sportcsarnok főbejáratánál elhelyezett, hatalmas kivetítőn megtekinthető a mérkőzés. Jöjjön el mindenki, drukkoljon a csapatnak! Biztosra veszem, azon szurkolóink hangja is beszűrődik a létesítménybe, akik ezúttal kénytelenek kintről biztatni a fiúkat - közölte szerkesztőségünkkel Balássi Imre, az Alba Regia SC elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!