Sport

2015.05.21. 12:37

MEGYEI I labdarúgás - Alsóházi rangadók jönnek

Székesfehérvár - A Viszló Trans megyei I. osztályban a 28. fordulójában több rangadót is játszanak.

Káldor András

Május 23., szombat, 17.00

Ercsi (9.)-Iváncsa (1.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: – Egyértelműen az Iváncsa az összecsapás esélyese, jobb képességű játékosok alkotják a csapatukat. Ennek ellenére szeretnénk azért meglepetést okozni, a Magyar Kupában nagyon szoros mérkőzést játszottunk velük, nehezen tudtak bennünket búcsúztatni (2-3, a szerk.), azt a teljesítményt akarjuk megismételni.

Velence-Bericap (2.)-Dunaújváros PASE (4.)

Pavlik József a Velence-Bericap vezetőedzője: – Egy nagyon nehéz héten vagyunk túl, hiszen három mérkőzést játszottunk, de szerencsére mindhármat megnyertük. Így rendkívül jó előjelekkel várjuk a Dunaújváros elleni találkozót. A vendégek javuló formát mutatnak, az utóbbi mérkőzéseiket megnyerték, egészen biztos, hogy egy kiélezett, jó meccset fog játszani a két csapat. Mindig számít, hogy mennyien játszanak vissza az újvárosiak első csapatából, és egy kicsit ez a tény befolyásolja a bajnokságot, de mi is is nagyon jó erőkből állunk, és nekünk a hazai pályán mindenféleképpen be kell gyűjtenünk a három pontot, annál is inkább, mert szeretnénk megőrizni a második helyet.

Dunafém-Maroshegy (15.)-Bicske (16.)

Gelencsér Tibor a Dunafém-Maroshegy edzője: – Hatpontos mérkőzést fogunk játszani, de nem szeretnénk abba a hibába esni, mint megtörtént már a tavasz folyamán, a pontszerzéseink alkalmával. Voltak jó meccseink, amikor sikerült nyernünk, vagy döntetlent játszanunk. Utána a következő mérkőzésünk mindig balul sült el, úgyhogy meg akarjuk ezt a szériát törni, és egy nagyon koncentrált játékkal szeretnénk győzni. A Tordas elleni játékot jó lenne átmenteni, talán ebben a kilencven percben játszottunk a legjobban, az idényben, ha esetleg a játék minősége ugyanolyan képet mutatna szombaton, mint ellenük, akkor mindenképpen esélyünk lehet a győzelemre.

Kisláng (13.)-Mezőfalva (14.)

Rehák Viktor a Kisláng vezetőedzője: – Szeretnénk otthon tartani a három pontot,és ezúton is megköszönném a Mezőfalva csapatának, hogy rugalmasak voltak, és át tudtuk tenni a mérkőzés időpontját. Az elmúlt fordulókban jó eredményeket sikerült elérni, rengeteg fiatal játékos segítette a csapatot ebben, nekik külön gratulálok, és remélem, hogy ezen a hétvégén is megmarad ez a jó forma.

Május 24., vasárnap, 17.00

Tordas (10.)-Martonvásár (8.)

Csillag Szilveszter a Tordas vezetőedzője: – Már hetek óta bajlódunk egy olyan sérüléshullámmal, amely komoly gondokat okoz számunkra. Jó, és sportszerű mérkőzésre számítok, ráadásul rangadó mindkét csapat számára, szeretnénk hazai pályán nyerni. Ősszel Martonvásáron tudtunk győzni, egész biztosan vissza akar majd ellenfelünk vágni. Remélem nem fog esni az eső, és sokan kilátogatnak majd. Jó lenne az utolsó három fordulóban pontokat szerezni, és akkor eredményesebben zárhatnánk.


A Maroshegy edzője Gelencsér Tibor (fehér) győzelmet vár. Fotó: Molnár Artúr

Mór (3.)-Szár (12.)

Horváth Zoltán a Mór vezetőedzője: – Ezúttal is győzelmet várok, de így a bajnokság vége felé újabb sérültjeim vannak, egyre nehezebb összeállítani a csapatot. Nagyon szűkös kerettel dolgozom, nagyon sokat edzettünk, sokat tettünk azért, hogy jól szerepeljünk, és büszke vagyok a fiúkra, mert mentálisan nagyon jó a hozzáállásuk.

Sárszentmiklós (5.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)

Sárai György a Sárszentmiklós vezetőedzője: – Természetesen a győzelemmel lennék elégedett, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy a Gárdony erős csapat, és vannak ambícióik, és minél jobb helyen akarnak végezni. Mi is ezt szeretnénk, győzelmünk esetén az ötödik helyet biztosíthatnánk, és némi szerencsével akár a negyediket is meg tudnánk kaparintani. Nekünk ezek az ambícióink, bízom abban, hogy a mi ambíciónk, és játékunk erősebbek lesz ellenfelünkénél. A keretben sok a sérült, de a pozitívum, hogy azok a fiatalok, akiket beállítok, bontogatják szárnyaikat, megállják a helyüket.

Polgárdi Vertikál (7.)-Puskás Akadémia FC II (11.)

Beszédes Sándor a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: – Az utóbbi hetek sikertelensége reményeim szerint megszakad, és az ellenfél minden elismerése mellett egyértelműen a győzelem lenne a legjobb gyógyír arra, hogy feledtessük a legutóbbi két igen súlyos vereséget, amelyet erősebb csapatok ellen szenvedtünk el. A sérültekből néhányan felépülnek, bár a kapusunk továbbra is eltiltás alatt áll, ettől függetlenül rendeztük a héten sorainkat, és teljes erőbedobással várjuk a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!