Sport

2017.05.01. 18:40

Vége lett a csákvári rémálomnak

Csákvár - Úgy tűnik, az Aqvital FC Csákvár számára véget ért tavaszi vesszőfutása, a gárda a Merkantil Bank NB II 32. fordulójában végre győzelemnek örülhetett, a SZEOL ellen.

Káldor András

AFC Csákvár-SZEOL
2-0 (2-0)

Csákvár, 300 néző. Vezette: Ducsai (Berényi, Márkus)

Csákvár: Kovács D. - Pintér B., Szalai T., Dulló, Baranyai - Bakos Sz., Kiprich D. (Fényes) - Molnár T. (Sejben), Mészáros D., Oldal (Molnár Cs.) - Hodgyai. Vezetőedző: Toldi Gábor

SZEOL: Prokop - Ikonomu, Rácz L., Gál Sz., Búrány - Mendebaba (Kéri), Vágó - Harsányi I. (Buzási), Lévai (Nagy R.), Grünvald - Mihály. Vezetőedző: Zoran Kuntics

Már az első percektől kezdve rendkívül motiváltan játszott a hét elején edzőváltáson átesett hazai együttes. Prokop Rorislav a SZEOL hálóőre nem mondhatta el, hogy unatkozott volna, mivel záporoztak a lövések kapujára. A 34. percben Molnár Tibor remekül lőtte középre a labdát a jobb oldali szögletzászlótól, a nagy lendülettel érkező Kiprich Dávid pedig az ötösről a kapu közepébe pofozta a labdát. 1-0.

A csákvári Molnár Tibor (sárga) gólpasszt adott Fotó: Molnár Artúr

Lélektanilag legjobbkor, a 45. percben Kiprich mélységi indításával Molnár Tibor indulhatott meg a kapu felé, az ötös sarkáról megküldött lövése szögletre pattant. A sarokrúgás után Kiprich a hosszú oldalon Oldal Tibor elé tálalt, aki az alapvonalról visszagurított, Szalai Tamás pedig egy lépésről a hálóba pörgetett. 2-0. A szünet után is több helyzetük volt a vendéglátóknak, akik december 4-e óta most tudtak először nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!