Sport

2017.02.23. 18:43

Az ARAK házi viadalon minősítette atlétáit

Székesfehérvár - Mintegy száz atléta viaskodott az ARAK Utánpótlás Akadémia Sport XXI program keretében, a Regionális Atlétikai Központ futófolyosóján rendezett házi versenyen.

Ferencz Balázs

Két korosztály (U11, U13), négy korcsoport, közel száz atlétája mérte össze erejét, gyorsaságát és ügyességét az ARAK Utánpótlás Akadémia ifjú atlétái. A 2005, 2006, 2007 és 2008-ban született versenyzőknek két összetett számot (ugrás, futás) kellett teljesíteniük a futófolyosón kialakított pályákon, valamint 40 méteres síkfutásban és távolugrásban is versengtek.

Speciális, összetett ugrófeladatokat is teljesíteni kellett Fotó: Igari Balázs

Az edzőcsoportok forgószínpadszerűen adtak számot képességeikről. Az ugró számok között cikk-cakk magasugrásban, és távolugrásban, valamint ötösugrásban mérettettek meg a fiatalok, a futószám pedig egy speciális, mozgássort igénylő kombinált verseny volt. A dobogósok éremdíjazása mellett minden atléta teljesítménye alapján gyémánt, arany, ezüst, bronz és réz minősítést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!