Sport

2015.03.25. 15:50

Aranyérmes szinkronkorisok

Budapest - Tíz ország 45 csapata vett részt az I. Budapest Cup nemzetközi szinkronkorcsolya versenyen, melyen a Székesfehérvári Szinkronkorcsolya Szakosztály négy kategóriában indult.

Bobory Balázs

A juniorok az idén a mixed age kategóriában indultak, és az újoncokkal kiálló csapat a tíz induló közül az aranyérmet szerezte meg több ponttal végezve a második előtt, hibátlan és temperamentumos kűrrel érdemelték ki a dobogó felső fokát.

A novice csapat a negyedik helyen végzett, egy ponttal maradtak le a dobogóról, pedig az idei versenyeik legszebb kűrjét futották, de az erős mezőnyben a nyolc induló közt ez is szép helyezés. A lányok három hete Svájcban ezüstérmesek lettek a Widnauban rendezett nemzetközi versenyen, így igazán eredményes szezont tudhatnak maguk mögött.

A Pingvinek, a legkisebbek, negyedikek lettek idei második versenyükön, nagy élmény volt számukra, hogy részt vehettek a viadalon.

Az Adultok az ötödik helyen végeztek, a szülőkből összeállt amatőr csapat derekasan helyt állt a profi korcsolyázók mezőnyében, és bár ezúttal érmet nem szereztek, de munkájuk mindenképp követendő példa mindenki számára.

Budapest első nemzetközi versenyrendezése nagyon jól sikerült, remélhetőleg minden évben ilyen sok nevezővel folytatódik a kupasorozat. Sokan voltak kíváncsiak a versenyre, szinte minden ország szurkolói képviseltették magukat a lelátókon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!