Sport

2016.05.28. 18:25

Aranymámor és ünneplés - Így fogadták Kovács Saroltát

A hazatérő világbajnok Kovács Saroltát a Volán Fehérvár vezetői, sportolói, és Székesfehérvár alpolgármestere köszöntötte az Alba Volán SC Börgöndi úti sporttelepén.

Ferencz Balázs

Kovács Saci pénteken magabiztos versenyzéssel végzett az öttusa világbajnokság női egyéni versenyének élén, és 2011-es vb-ezüstje után világbajnoki címet szerzett Moszkvában. A fehérvári lány kiegyensúlyozott formája jó előjel lehet a riói olimpia tükrében.

fotó: Molnár Artúr

Kovács Sarolta két aranyéremmel a nyakában tért haza Székesfehérvárra, hiszen nem csupán egyéniben, de a szintén fehérvári Alekszejev Tamarával, valamint Földházi Zsófiával együtt a csapatversenyben is világbajnok lett.

Az Alba Volán SC sporttelepén a klub ifjú sportolói mellett többek között Vörös Zsuzsanna szakmai igazgató, Sárvári László az Alba Volán SC ügyvezetője, és Mészáros Attila alpolgármester fogadta az "aranyos" Kovács Saroltát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!