Sport

2017.04.10. 17:40

Átgázolt az ETO a Vidi II-n - A piros-kékek nem tudták lefékezni az élre ugró kisalföldieket

Győr - Az NB III-as labdarúgó bajnokság 26. fordulójának záró mérkőzésén a Videoton második csapatának nem volt esélye a pontszerzésre az ETO parkban.

Krebsz András

ETO FC Győr-Videoton FC II 4-0 (2-0)

ETO Park, 1000 néző, vezette: Horváth Tamás.

Videoton II: Zöldesi - Csongrádi, Fejes (Lencsés, 46.), Varga B., Schiller (Schmid, 73.) - Réti, Lénárt - Bévárdi, Kondor (Pápai, 62.), Lassú - E. Hadzic. Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

Az előző szezonban a 4. helyen végző, ám ezzel a feljutásról lemaradó győriek idén már a bajnokság megnyerésének és a másodosztályú tagság kivívásának fő várományosai, a zöld-fehérek az elmúlt tíz fellépésüket egyaránt megnyerték.

Varga Bence (j) próbál támadást indítani az ETO Parkban
Fotó: eto.hu

A vasárnap esti összecsapás is ennek megfelelően kezdődött, még hat perc sem telt el a találkozóból, amikor a Bekő Balázs vezette alakulat előnybe került: Csongrádi buktatta Beliczkyt a tizenhatoson belül, a büntetőt az ex-fehérvári Magasföldi József értékesítette, 1-0. Az első félidőben a hazaiak domináltak, a 30. percben Magasföldi passzát Zamostny váltotta gólra, 2-0. Térfélcsere előtt megfogyatkozott a vendéglátó, Pongrácz kapott egyből pirosat durva megmozdulásáért.

Fordulás után az emberelőnyben játszó fehérváriak nagyobb erőbedobásra késztették ellenfelüket, ám a szépítés Kondor lábában maradt. Négy perccel a rendes játékidő vége előtt újabb büntetőhöz jutott a kisalföldi alakulat, ezúttal a csereként beállt Rácz Ferenc lőtt Zöldesi kapujába, 3-0. A létszámhátrány ellenére tovább támadott az ETO, a hosszabbításban Horváth játékvezető a mérkőzésen már harmadszor mutatott a piros-kékek büntető pontjára, a 92. percben Szabó Lukas is feliratkozott a gólszerzők közé, 4-0.

Győzelmükkel a hazaiak átvették a vezető helyet az Érdtől, míg Dvéri Zsolt tanítványai visszacsúsztak a 10. pozícióba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!