Sport

2015.11.28. 16:53

Augusztus után újra győztes meccs

A kezdés előtt két órával hó, a mérkőzés első perceiben eső, az első félidőben pedig négy gól esett.

Szupkai Gábor

Vasas FC–Puskás Akadémia FC 2-4 (1-3)

Fáy utca, 700 néző Vezette: Vad II. István

Vasas FC.: Hermány – Preklet, Grúz, Debreceni, Pajovic – Berecz, Vukasovic, Könyves (Novák, a szünetben), Kenesei (Czvitkovics 65.) – Remili, Ádám (Lázok 75.)

Puskás Akadémia FC: Pogacsics – Pauljevic, Kelic, Fodor, Nagy Zs. – Márkvárt, Sallai (Zsótér 76.), Bacelic-Grgic, Pekár – Lencse, Tischler (Hudák 90.)

Gól: Ádám (23.), Czvitkovics (75.) illetve Debreceni (öngól, 34.), Bacelic-Grgic (36.), Tischler (40., 85.)

Kiállítva: Remili (74.)

A kezdés előtt két órával hó, a mérkőzés első perceiben eső, az első félidőben pedig négy gól esett. A Vasas szerzett vezetést a huszonharmadik percben Ádám Martin szezonbeli első találatát érte el, Kenesei Krisztián átadását követően. A gólt követően unalmas tíz perc következett, amit végül Debreceni András zárt le, mikor Tischler Patrikot ugyan megelőzte, de ezzel csak azt érte el, hogy saját kapujába fejelt, ezzel kiegyenlítve az állást. Kettő perc múlva már Puskás játékos lövésétől rezgett a háló, Bacelic-Grgic egy ismételten balról érkező átadást tíz méterről jobb belsővel a kapuba lőtt. A szünet előtt még Tischler Patrik is túljárt Hermány Bence, a Vasas kapusának eszén, egy szabadrúgás után balról gurított el egy védő és a kapus mellett a hosszú sarokba. A félidő utolsó eseménye Vad II sípszava volt, így 3-1-es felcsúti előnnyel vonulhattak melegedni a csapatok a szünetben.

A vendégek viszont nem melegedtek, hanem merevedtek, egyértelműen az történt, amit a Vasas szeretett volna, egy apró eltéréssel, gólt nem sikerült szerezni. Azonban ez is fellelkesítette a hazai szurkolókat, akik egészen eddig megbújtak a lelátó sötétjében, de most jól hallhatóan kiderült, hogy itt vannak. Mohamed Remili viszont a 74. percben már nem volt ott a pályán, őt szövegelés miatt kiállította a játékvezető. Czvitkovics Péter ennek ellenére egy perc múlva a tizenhat méterről a hosszúba tekert. Tischler Patrik viszont úgy döntött övé lesz az utolsó szó, és öt perccel a vége előtt Bacelic-Grgic élesen belőtt labdáját néhány lépésről gurította a hálóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!