Sport

2017.08.15. 15:06

Az albások irányítója

SZÉKESFEHÉRVÁR - A 28 éves irányító, Kovács Ákos várja az új szezon kezdetét. A Paksról érkező játékmester, aranyat akar nyerni.

Horog László

Kovács Ákos korábbi társaival is találkozhatott az első edzésen, Tóth Péterrel Kecskeméten és Pakson is töltött egy közös szezont, Luka Markoviccsal az Atomvárosban játszott együtt.

- Túl vagyunk az első edzéseken, számomra nem volt meglepő, hogy Dzunic Branislav vezetőedző már elsőre is intenzív gyakorlást vezényelt. Pakson dolgoztam vele, tudom, az első hetek az erőgyűjtésről szólnak. Nagyon vonzott a fehérvári lehetőségben, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatok. A paksiakkal háromszor indultam a Challenge Kupában, nem nagy sikerrel, remélem, ezúttal jobban szerepelünk.

Kovács Ákos
Fotó: Horog László

Az első selejtezőt - bár az ellenfél még nem ismert - reményeim szerint sikerrel vesszük, ha továbbjutunk, rendkívül kemény erőpróba vár ránk a török élcsapat, a Pinar Karsiyaka ellen. A bajnokságban a cél a tavalyi eredmények megismétlése, úgy gondolom, elég erős csapatunk lesz ahhoz, hogy a célokat elérjük.

Az atomvárosban ezüstök és bronzok jutottak a bajnokságban és a kupában, nagyon remélem, hogy az Albával végre nyerni is tudok - mondta Kovács Ákos, aki az amerikai Kasey Hill társaként mozgatja majd a kék-fehéreket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!