Sport

2017.06.15. 11:33

Az aranyéremre hajtó kosarasok ismét Alba Fehérvár néven lépnek pályára

Az idei szezonban eddig hibátlan, a februárban Magyar Kupát nyerő, a nemzetközi porondon, a FIBA Europe Cup sorozaton a csoportjából továbblépő, az NB I-es bajnokságban pedig az alapszakaszt és a középszakaszt is megnyerő fehérvári, férfi kosarasok április elején kötöttek névadó szponzori szerződést a Puebla cégcsoporttal.

Horog László

Ebből logikusan következően, az elmúlt két hónapban Alba Fehérvár Puebla Plus néven léptek pályára a szezon összecsapásain.

Balássi Imre, az Alba Regia SC elnöke azt közölte szerkesztőségünkkel, hogy a szerződést az érintettek módosították, a fővárosi székhelyű vállalkozás továbbra is marad a kék-fehérek mellett, ám nem névadóként, hanem támogatóként. A bajnoki döntő negyedik, szombathelyi összecsapására készülő kosarasok Alba Fehérvár néven lépnek pályára az Aréna Savariában.

Dzunic Branislav vezetőedző tanítványai egy mérkőzésre kerültek a legfényesebb medáltól, amennyiben nyernek a pénteken, 18 órakor kezdődő találkozón, úgy a tavalyi ezüst után aranyérmet ünnepelhetnek. Egy éve, a Szolnoki Olaj KK ellen 3-1-es összesítéssel maradtak alul, most ugyanilyen különbséggel szeretnék verni a szombathelyieket. Amennyiben pénteken nem nyer az Alba, úgy vasárnap este 21 órakor, ötödik, mindent eldöntő ütközetre kerül sor az Alba Regia Sportcsarnokban.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!