Sport

2015.10.01. 13:02

Az ASC Corona a királyok városában

Székesfehérvár - Először teszi ki a lábát otthonról a Brassó csapata a MOL Ligában, ahol a győzelemre éhes Fehérvár AV19 vár a Farkasokra.

Munkatársunktól

A vendégek idén még csak négy hazai mérkőzésen vannak túl, de máris belefutottak két nagy arányú vereségbe, a MAC valamint a címvédő DVTK is fél tucat góllal sorozta meg őket. A Csíkszereda ellen könnyedén nyertek, a Debrecent pedig büntetőkkel sikerült felülmúlni.

Preston Shupe és a társak sokszor ünnepelnének hasonlóan. Fotó: Koppán Viktor

Az előző szezon legeredményesebb brassói játékosa Martin Saluga immár debreceni mezben szorgoskodik a ligában, a Farkasok másik pontgyárosa, Mihály Árpád viszont maradt, akit nem kell bemutatni a fehérváriaknak, hiszen öt szezonon át volt a Volán szurkolók kedvence.

A Fehérvár AV19 a legutóbbi három mérkőzésén végre megérezte a győzelem ízét, legutóbb éppen a listavezető MAC otthonából távoztak diadallal. A titok nyitja a védekezés drasztikus javulása, mert míg az első öt mérkőzésen 23-szor szólalt meg a duda mikor Scola vagy Kalnins állt a kapuban, addig a győztes meccseken mindössze három alkalommal kellett a Volán szurkolóinak elviselnie a kapott gólt jelző elkeserítő dallamot. Reméljük, pénteken sem kell majd sokszor hallaniuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!