Sport

2016.07.28. 13:14

Az ifik is elkezdik

Felcsút - Szalai László a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia utánpótlás szakmai igazgatója ismertette a felcsúti nevelőműhely terveit.

Munkatársunktól

Szalai László megtartotta bemutatkozó értekezletét, melyen az Akadémia korosztályos csapatai előtt felvázolt, a 2016/2017-es szezonra vonatkozó szakmai célokról és alkalmazandó irányvonalról beszélt. Az új szakmai vezető érkezésével némileg változott az utánpótlás korosztályok edzői névsora is. Az U12-es csapatot Kanta Szabolcs, az U13-ast Czinkon Szabolcs, az U14-est Fóris Róbert, az U15-öst Visinka Ede, U16-ost Harmati Tamás fogja irányítani. Az U17-es együtteshez Ivica Kulesevic és Dino Skender, az U19-eshez Bordán Csaba került. Az NB III-as együttes szakmai munkáját Vincze Istvánra és Horváth Péterre bízták. Négy korosztályos csapat pénteken az eszékiekkel mérkőzik meg, az U19 pedig a Honvéd-Penta Kupán lesz érdekelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!