Sport

2015.08.03. 08:09

Barzsó Alexander Európa-kupát nyert

Sárosd – Szkander Európa-kupát nyert és egy ezüstérmet szerzett Belgiumban a sárosdi Barzsó Alexander. Testvére, Henrietta ezúttal két ezüstéremnek örülhetett.

V. Varga József

Barzsó Alexander és Barzsó Henrietta – a Sárosdi Animal Arms Szkander Klub versenyzője – július végén a magyar válogatott tagjaként indult a belgiumi Európa-kupa viadalon. A válogatott mérlege jól alakult: 2 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek versenyzőink. Barzsó Alexander első helyezést ért el -75 kg bal kéz, s második lett -85 kg bal kéz kategóriában.

Érmek Belgiumból – Barzsó Alexander és Barzsó Henrietta Fotó: a szerző

Barzsó Henrietta két második helyet gyűjtött be -65 kg bal, illetve jobb kéz versenyszámban. A magyar válogatott további dobogós eredményei, Somogyi Dávid: 1. hely -95 kg bal kéz, 3. hely -85 kg bal kéz. Kollár Csaba: három 3. hely -65 kg masters bal és jobb kéz, illetve senior jobb kéz. Alex és Heni következő nagy megmérettetése a szeptemberi malajziai világbajnokság lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!