Benoit Laporte marad a Fehérvár AV19 vezetőedzője

2017. január 09., 15:20 szerző: Ferencz Balázs
komment
A kanadai szakember lesz a Fehérvár AV19 EBEL-csapatának vezetőedzője a 2017/2018-as szezonban is.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Benoit Laporte a 2016/2017-es szezon előtt vette át az együttes szakmai munkájának irányítását. A tapasztalt szakember augusztusban egy plusz egy éves megállapodást írt alá az EBEL-ben szereplő Fehérvár AV19 együttesével, a felek pedig még a szezon befejezése előtt úgy döntöttek, élnek a megállapodás opciós jogával.

„A menedzsment már több alkalommal jelezte, hogy Benoit Laporte bizalmat élvez, hiszen a szakmai elképzelései megfelelnek annak az irányvonalnak, amit a klubvezetés elképzel mind a professzionális csapatoknál, mind pedig a fiatalok képzését illetően.

A vezetőség fontosnak tartotta, hogy bár most érkezik a szezon legfontosabb szakaszába mind EBEL-, mind pedig MOL Liga-csapatunk, már ebben az időszakban le kell fektetni a következő évad alapjait, ennek pedig első lépése nem lehet más, mint a szakmai vezető személyének biztosítása" – mondta a szerződéshosszabbítás kapcsán Gál Péter Pál, a klub menedzsmentjének tagja.

Benoit Laporte, a csapat vezetőedzője kiemelte, az EBEL-csapat mellett más feladatok is várnak rá a jövőben: „Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián dolgozó edzőkkel való együttműködés is a feladataim közé fog tartozni. Látom, hogy nagyon jó az utánpótlás, nagy potenciál rejlik a fiatal játékosainkban.

A vezetőség elkötelezett amellett, hogy a magyar játékosokra építsünk, de emellett versenyképes csapatot kell létrehoznunk. Ha elegendő időt biztosítanak erre, ütőképes gárda lehet a Fehérvár AV19. Szeretek itt lenni, és bár sokat dolgozom otthon is, látom, mennyire kedvesek az emberek, és az itteni életmód is közel áll hozzám."​

Ferencz Balázs

2017. január 09., 15:20 szerző: Ferencz Balázs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...