Sport

2014.01.06. 14:00

Aqvital-Publo Csákvár: Bognár Györgyöt megműtik

Csákvár - Hétfőn délután elkezdte a felkészülést az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában éllovas Aqvital-Publo Csákvár. A keret tovább apadt, de Bognár György nyugodt.

Matók János

Hétfőn délután elkezdte a felkészülést az Aqvital-Publo Csákvár, a csapat előtt álló időszakról Bognár György vezetőedző tájékoztatott.

- Az előttünk álló két hónapot fel kell bontani, hiszen nem lehet végig hajtani a játékosokat. Miután Racskó, és Katona után, családi okok miatt Ódé is távozott, kicsit átalakul a csapat, ezért több játékra lesz szükségünk, kilenc edzőmeccsen lépünk majd pályára. Először január 11-én, szombaton, amikor is a budapesti BLASZ I-es Hegyvidéket fogadjuk. De ezzel még nincs vége a távozóknak, hiszen az U20-as válogatottunk, Berki István kedden Debrecenben tárgyal Szima Gáborral, s ha megállapodnak, úgy az NB I-es klubhoz igazol. Fentiekhez igazodnunk kell, szükségünk lesz két-három játékosra. Az egyikük a Vasas ifiből igazolt Salem Reidan, aki még nyáron iérkezett, de bokaszalag-szakadása miatt eddig nem játszott - mondta Bognár, akit gerincsérve miatt pénteken Lencsés Tamás a fehérvári Szent György Kórházban megoperál. Gyógyulása idején Toldi Gábor vezeti majd a csapat felkészülését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!