Sport

2017.08.20. 15:50

Bokatörés, kiállítás, vereség - Dulló Martin súlyos sérülést szenvedett

GYŐR A Merkantil Bank labdarúgó NB II 4. fordulójában a feljutást célul kitűző Győri ETO FC otthonában vendégeskedett az Aqvital FC Csákvár együttese.

Ferencz Balázs

WKW ETO FC-Aqvital FC Csákvár 2-1 (0-0)

Győr, ETO-Park, 1800 néző. Vezette: Farkas Tibor.

WKW ETO FC: Gyurákovics, Boszorád, Bagi, Debreceni (Vadász, 18.), Rokszin, Magasföldi, Pongrácz, Szatmári (Zamostny, 64.), Beliczky, Szimcso, Erdélyi (Kabát, 46.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

Aqvital FC Csákvár: Horváth D. - Pintér, Tar, Dulló (Papp M., 32.), Baranyai - Mészáros, Galambos - Molnár T., Sándor Gy., Daróczi (Bokros, 81.) - Magyari (Major, 72.). Vezetőedző: Szanyó Károly.

Gólszerzők: Beliczky G. (58.), Zamostny B. (85.), illetve Tar Zs. (51.)

Kiállítva: Horváth D. (70.)

Tar Zsolt (balra) lőtte a csákváriak vezető gólját Fotó: kisalfold.hu

A bajnokságban még nyeretlen Csákvár nm kezdett rosszul a feljutásra törekvő ETO FC otthonában, de már az első félidőben kényszerű cserét kellett végrehajtania Szanyó Károlynak. A 32. percben Erdélyi hátulról rácsúszott a labdát az alapvonalon kikísérő Dulló Martin lábára. A hazai játékos ugyan sárga lapot kapott, de a külső bokatörést szenvedő Dullót mentő vitte kórházba. A csákvári védő januárban kezdhet először edzeni... A súlyos sérülés nem zavarta meg a vendégeket, a fordulás után nem sokkal vezetést szereztek, Az 51. percben Galambos 25 méterről ívelt szabadrúgást a győri kapu elé, a hazai védők megfeledkeztek a hosszún érkező Tar Zsoltról, aki közelről a hálóba kotorta a labdát, 0-1. Nem sokkal később azonban egyenlített a Bekő Balázs dirigálta Győr. Rokszin bal oldali beadását az üresen érkező Beliczky fejelte a hálóba, 1-1. A 70. minutumban megfogyatkozott a Csákvár. Horváth Dániel kapus a tizenhatoson kívül ütközött a kilépő Beliczkyvel, s a játékvezető azonnal kiállította. Az NB II-ben debütáló Major Barnabás állt a gólvonal elé. A hajrában gólra váltotta emberelőnyét az ETO. A 85. percben Kabát Péter szöglete utáni kavarodás végén Zamostny Balázs 14 méterről a hálóba lőtt, 2-1. A hosszabbításában Tar Zsolt ziccerét lábbal védte Gyurákovics. Négy mérkőzés után a Csákvár a 18. a tabellán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!