Sport

2016.08.28. 20:45

Borzalmas csákvári pofon - Az Aqvital FC Csákvár hatalmas verésbe szaladt Soroksáron

Soroksár - A Merkantil Bank NB II-es labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában méretes zakót kapott a Csákvár, holott esélyesként lépett pályára a Soroksár FC vendégeként.

Ferencz Balázs

Az NB II-es tabella előkelő harmadik helyéről várhatta a hétvégi folytatást az Aqvital FC Csákvár alakulata, ráadásul úgy, hogy a listavezető mögött mindössze egyetlen pont volt a hátránya. A Fejér megyei együttes önbizalmát méginkább növelhette, hogy szombaton új szakmai igazgató csatlakozott a stábhoz, a jövőben Csongrádi Ferenc látja el a Bognár György távozásával gazda nélkül maradt feladatokat. A csapatot továbbra is Toldi Gábor irányítja, aki feltehetőleg nem ilyen fellépésre számított Soroksáron.

Molnár Tibor (balra) most nem tudott segíteni csapatán Fotó: Aqvital FC Csákvár

Soroksár SC-Aqvital FC Csákvár 5-0 (3-0)

Szamosi Mihály Sporttelep, 400 néző, v.: Solymosi.

Soroksár: Holczer - Csilus T., Gengeliczki, Valencsik, Silye - Huszák, Haris (Peszmeg, 55.) - Csilus Á., Sándor I.(Papp M.,78.), Pál A. - Bajzát (Lovrencsics B., 62.). Edző: Lucsánszky Tamás.

Csákvár: Kovács D. - Pintér B., Dulló, Póti ( Kocsis, 54.), Baranyai - Mészáros D. (Erdei, szünet), Bakos Sz. - Molnár T. (Péter B., 70.), Kiprich D., Paudits - Horváth R. Edző: Toldi Gábor. A hazaiak villámkezdése után a Csákvár dominált az első fél órában, helyzetet helyzetre halmoztak Toldi Gábor legényei, de a gólokat a hazaiak szerezték. A 6. percben Silye hajszálpontosan tekert középre, érkezett Pál András és előrevetődve, 6 méterről a léc alá fejelt, 1-0. Húsz perccel később Sándor István kapott remek labdát a jobbösszekötő helyén, a kaputól 10 méterre alábökött a labdának, mely így a kivetődő Kovács felett a hosszú sarokban landolt, 2-0. A szünet előtt Csilus Á. beadását az egyedül felejtett Huszák az ötösről helyezte a hosszú sarokba, 3-0. Fordulás után rögtön labdát szerzett a Soroksár, a kiugró Csilus Á. a szöget rosszul záró Kovács mellett 10 méterről a hosszúba lőtt, 4-0. Egy csákvári kapufa után a kegyelemdöfést a 76. percben Sándor I. adta meg, aki elpasszolta a labdát Kovács mellett, majd a kapufáról kipattanót pofozta a hálóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!