Sport

2014.07.31. 14:35

Nemcsak tekerni lehet a Velencei-tó körül, hanem focizni is a sukorói pályán

Székesfehérvár - Idén immár negyedik alkalommal kerül sor a Hírlap Bringatúrára a Velencei-tó körül, amelynek egyik kísérő programja a kispályás labdarúgó-torna lesz.

Bobory Balázs

Negyedszerre is megrendezi a Fejér Megyei Hírlap, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a Hírlap Bringatúrát, azaz a Családi kört a Velencei-tó körül. Az eseményre augusztus 30-án kerül sor, a start és a cél helyszíne is a sukorói futballpálya.

A bringatúrán a kispályás focisták is megtalálják számításukat. Fotó: Pati-Nagy Bence

A bringatúrának lesznek kísérőprogramjai, mint például egészségügyi felvilágosító és szűrőprogramok, rendőrségi és honvédségi bemutatók, kerékpáros ügyességi verseny és meglepetés koncert. Az esemény ebben az évben egy új viadallal bővül: első ízben kerül megrendezésre a sukorói műfüves pályán a kispályás labdarúgó-torna.

A kupára a szervezők nyolc csapat jelentkezését várják, nevezni a létszám beteltéig lehet. A nevezési díj a tornára tízezer forint. A csapatokat a szervezők két négyes csoportba sorolják, ahol körmérkőzéses rendszerben dőlnek el a helyezések, ezután kerül sor a helyosztókra.

Egy csapatban legfeljebb tíz játékost lehet nevezni, a torna nyílt, azon bárki részt vehet kortól függetlenül, pályára léphet amatőr, vagy igazolt labdarúgó is. A szervezők minden játékost meleg étellel vendégelnek meg, és természetesen a torna végén lesz díjazás is.

A torna reggel kilenc órától délután 16 óráig tart, vagyis egész napos programot nyújt a futballozni vágyóknak. Nevezni a [email protected] címen lehet a nyolc csapatos mezőnylétszám beteltéig. Várjuk az alakulatokat az első bringatúrás focikupára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!