Sport

2017.04.27. 11:12

Bronzos szinkronúszók - A juniorok érmet nyertek, a gyerek duó Athénban versenyez

Az elmúlt hétvégén Szentendrén rendezték meg a szinkronúszók Magyar Kupa versenyét, amelyen a fehérvári Orka egyesület lányai szép sikereket értek el a népes és erős mezőnyben.

Ferencz Balázs

A XXIV. Szinkronúszó Magyar Kupán ötszáz versenyző indult, a hazai egyesületek mellett Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Fehéroroszország, Csehország, Finnország is indított sportolókat. A Fehérvári Orka Szinkronúszó Egyesületet gyerek és junior korú versenyzői képviselték az igen erős mezőnyben - mondta el Molnár Andrea vezetőedző.


A junior duók között a Kovács Kata-Szabó Regina páros a 7. helyet szerezte meg, a kombinációs kűr versenyszámban pedig a Baranyai Sára, Holczmann Dóra, Kovács Kata, Matók Sára, Szabó Anna, Szabó Regina, Szabó Tímea, Vitéz Anna összeállítású csapat meglepetésre, de nagyon megérdemelten a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A lányokat Sajner Edit edző készítette fel.

Minderről bővebben a pénteki Fejér Megyei Hírlapban olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!