Arany a modern táncok versenyén

2017. március 08., 15:55 szerző: Házi Péter
komment
Budapest - A Gorsium Művészeti Szakgimnázium 13. osztályos, szakvizsga előtt álló diákjai szombaton Veszprémben a Connector Nemzetközi Táncversenyen vettek rész nagy sikerrel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Modern tánc kategóriában két számmal indultak. A Hello című koreográfia 1. és a Monster koreográfia 2. helyet ért el. A kategóriában 5 csoportból sikerült az első két helyet elhozni a lányoknak.

A koreográfiákat Bokor Attila készítette. Szólóban Rácz Kitti saját koreográfiájával 3. helyet érte el Profi kategóriában.

A Modern Táncok Versenények kategóriagyőztese lett a csapat: Tombor Tímea, Bangala Andrea, Máté Nikolett, Rácz Kitti, Virth Dominika, Bali Boglárka, László Szimonetta, Harkányi Barbara   Fotó: Gorsium iskola

Két héttel ezelőtt pedig a Ritmuscsapatok Országos Modern Táncok versenyén, Soroksáron, Bangala Andrea 12. és Máté Nikolettel 10. évfolyamos tanulóval kiegészülve a Slow down című koreográfia 1. helyet szerezte, melyet Tombor Tímea készített és 2. helyet érték el a már előbb említett Monster című számmal. Ezen a versenyen szólóban Rácz Kitti 1. helyet ért el, mögötte 2. helyen Bali Boglárka végzett, aki egy különdíjat is elhozott a legjobb koreográfiáért, amit Tombor Tímea készített.

A lányok a csoportos és egyéni számaikkal is kvalifikációt nyertek a Horvátországban megrendezendő nemzetközi modern táncversenyre, Zágrábba.

 

Házi Péter

2017. március 08., 15:55 szerző: Házi Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...