Sport

2015.09.10. 16:07

"Cél a rájátszás, és utána jó lenne egy kört menni"

Székesfehérvár - Az EBEL-ben kilencedik szezonját kezdő Fehérvár AV19 játékosai bizakodóan tekintenek a jövőbe.

Ferencz Balázs

A rutinos Kovács Csaba

Kovács Csaba, a Fehérvár AV19 rutinos szélsője elődöntőben reménykedik:

– Minél nagyobb a tét, annál nagyobb a motiváció. Nagyon várom már a rajtot. Kiegyensúlyozott lesz a bajnokság. Az EBEL minden évben az, az elmúlt szezonban pedig különösen közel voltak egymáshoz a csapatok. Ahhoz, hogy sikeresek tudjunk lenni, nagyon-nagyon munkás csapatnak kell lennünk. Csak akkor van esélyünk olyan eredményt elérni, mint tavaly, ha folyamatosan keményen dolgozunk. Az a tény, hogy papíron tehetségesebb az összeállításunk, nem fog nekünk meccseket nyerni, a sikerért bizony keményen meg kell dolgoznunk. Mindig feljebb és feljebb kell lépni. Azt szeretném, hogy elődöntőt tudjunk játszani. Persze, az ember mindig nyerni akar, de reálisan kell gondolkodni. Cél a rájátszás, és utána jó lenne egy kört menni.

Szirányi Bence pontokat hozhat

Szirányi Bence a védekezés mellett kiszolgálná a társakat:

– Várom már a rajtot. Izgalmasak lesznek a mérkőzések, van súlyuk a meccseknek. Szép szezon elé nézünk, úgy érzem. Még érik a csapat, sokkal jobbak leszünk, ahogy haladunk előre, és szeretnénk a playoff-ba bejutni, ott pedig aztán bármi lehet. Szeretnénk a mi akaratunkat ráerőltetni az ellenfelekre. Keményen dolgozunk, megpróbálom élvezni a játékot.

A harcos Nagy Gergő

Nagy Gergő, aki tengerentúli rutint magára öltve bizonyítana:

– Minőségi és kemény munkát végeztünk el, így bizakodva vágunk neki a szezonnak. Alig várjuk, hogy elkezdődjön. Mindenkinek ki kell hoznia magából a maximumot. Lépésről lépésre kell haladnunk, a rájátszást szem-előtt tartva. Minden helyzetben próbálok segíteni és szeretnék eredményesen, jól és közönségszórakoztatóan játszani a szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!