Sport

2017.03.10. 16:01

A Balmaz-feladat

Csákvár - Sajnos a vártnál kicsit gyengébben indult a tavaszi szezon a csákváriaknál, mint ahogyan azt elképzelték.

Szupkai Gábor

Zsinórban három vereség a mérleg, a legutóbbi két alkalommal pedig még gólt sem tudott lőni Vincze István csapata. Persze az eredmények nem alakultak túl jól, de akkor mit mondjunk a körülményekre?

A csapatorvosnak több dolga van mint egy televíziós kórházsorozatban. Az elmúlt hetekben fertőző betegségek és sérülések nehezítették a vezetőedző dolgát. Sajnos a helyzet erre a hétvégére sem javult, újabb játékos dőlt ki.

A Csákvár három vesztes meccs után nagyon szeretne javítani
Fotó: Koppán Viktor

- A tegnapi edzésen, egy ütközés következtében eltört Nyilasi Bálint orra, így sajnos nem tud pályára lépni a Balmazújváros ellen - mondta Vincze István. - A sok negatív előjel, a balszerencsesorozat ellenére biztos vagyok benne, megnehezítjük feljutásra pályázó ellenfelünk dolgát, és pontot, pontokat szerzünk a hét végén.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő jelen pillanatban harmadik a tabellán, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, és lemaradása csupán két pont az előtte álló Puskás Akadémia, Soroksár kettős mögött. Tehát vesztett pontok tekintetében mindkettőnél jobban áll.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 17 órakor kezdődik, a mérkőzést Szilasi Szabolcs játékvezető dirigálja, segítői Kepe Arnold és Mohos Milán lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!