Sport

2017.03.15. 20:22

Javítási lehetőség - véget ér a balszerencsés csákvári sorozat?

Csákvár – Tavasszal sajnos csak négy vereséget tud felmutatni a Csákvár a bajnokságban. A Budaörs ellen remélhetőleg megszakad a balszerencsés sorozat.

Szupkai Gábor

Az előző fordulóban a táblázat 13. helyezettjétől lefelé egyetlen csapat sem tudott nyerni a másodosztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A sereghajtó SZEOL a listavezetőtől, a Cegléd a negyedik Váctól kapott ki. A Cigánd megosztozott a pontokon a Budaörssel, míg a Kozármisleny a feljutásra pályázó Kisvárda otthonában maradt sikerélmény nélkül. Ami nagyobb baj, hogy sajnos a Csákvárnak sem sikerült jól a játéknap, a Balmazújváros végül mindhárom pontot elvitte a sárga-kékektől.Sebaj, alig néhány nap után itt a javítási lehetőség, csütörtökön a Budaörs ellen máris megszerezhető az első tavaszi pont, szerencsés esetben pontok. Ami most kiemelten fontos lenne, hiszen közvetlen riválishoz látogat a Csákvár, mindkét együttes 27 ponttal áll, csupán több győzelme miatt áll kedvezőbb pozícióban a Pest megyei gárda. Viszont tavasszal még veretlenek, tehát sokkal jobb formában vannak, ami nem túl kedvező előjel.A mérkőzés 15 órakor kezdődik a tatabányai Grosics Gyula Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!