Sport

2017.02.26. 21:01

Csúnya vereség volt - Az Aqvital Csákvár FC-t meglepte a Szeged

Csákvár - A Merkantil Bank NBII 22. fordulójában a Szeged 2011 Grosics Akadémia látogatott Csákvárra, és simán bezsebelte a három pontot.

Káldor András

Aqvital FC Csákvár-Szeged 2011 Grosics Akadémia 0-3 (0-1)

Csákvár, 400 néző

Vezette: Barna Gábor (Aradi József, Kiss Balázs)


Csákvár: Kovács D. - Pintér B. (Hajdú S., 76.), Szalai T., Lipcsei, Baranyai - Bakos, Kiprich D. - Molnár T. (Vallejos, 89.), Oldal, Molnár Cs. (Lőrincz, 68.) - Sejben. Vezetőedző: Vincze István.

Szeged: Szántai - Achim (Farkas A., 54.), Farkas M., Tóth G., Mészáros M. - Coroian (Andorka, 62.) - Király P., Horváth A., Zabari - Germán, Zádori (Balogh G., 83.). Vezetőedző: Klausz László.

A szegedi Farkas Aurél mentett (11,fehér) fejjel kapujuk előtt  Fotó: Koppán Viktor

A 38. percben Germán Tamás kapott remek indítást a jobb összekötő helyén, Kovács Dániel az ötös bal sarkán még bravúrral hárított előle, de a hazai védők késlekedtek, és az érkező Király Patrik 18 méterről, kilőtte a jobb felső sarkot. 0-1. A 68. percben Zabari Dávid jobb oldali beadását Andorka Péter csúsztatta a bal alsó sarokba, 0-2.

A 94. percben pedig szabadrúgásból Mészáros Márk megszerezte a vendégek harmadik gólját. 0-3. Így a Csákvár a 14. helyre esett vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!