Sport

2017.04.04. 11:46

A Gárdony-Pázmánd NKSE csapata nyolc forduló óta veretlen

Csurgó - A női kézilabda NB I/B 20. fordulójában a Gárdony-Pázmánd NKSE Csurgón vendégszerepelt, s nem okozott gondot számára a „tökutolsó” legyőzése.

Ferencz Balázs

Csurgó-Gárdony-Pázmánd NKSE 22-29 (8-16)

Csurgó, v.: Fekete, Tóth.

Csurgó: Tóth I., Telkes (kapusok) - Raczkó, Fekete Á., Rideg 1, Füstös N. 2, Farkas E. 3, Boldizsár 10, Brettner 3, Szamoránsky A. 2, Füstös A., Majoros 1, Szloboda, Vágó, Cerpán. Vezetőedző: Kovács Gábor.

Gárdony-Pázmánd NKSE: Fekete D., Bíró (kapusok) - Grávitz, Czakó, Kuhinkó 5, Flesser 2, Szabó A. 3, Dublinszki 7, Gyebrovszki 8, Selenka 3, Hamuth, Urfi 1, Kuczi. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

A Gárdony-Pázmánd NKSE nyolc forduló óta nem talált legyőzőre, s már a tabella ötödik helyén áll, megelőzve a megyei rivális Dunaújvárosi KKA II együttesét. Kellett is a tópartiak jó sorozata, hiszen most három nehéz találkozó vár Gyebrovszki Zitáékra. Április 8-án a harmadik Mohács látogat Gárdonyba, majd 23-án a DKKA II, 29-én a Szombathely lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!