Sport

2015.07.04. 18:34

Dalma újabb aranyérme

A győri úszó országos bajnokság utolsó versenynapját rendezték szombaton. Ezúttal sem maradtunk Fejér megyei aranyérem nélkül.

Bobory Balázs

Azt már pénteken tudtuk, hogy Sebestyén Dalma nagyon gyors az 50 méteres mellúszásban, hiszen a középdöntőből a legjobb idővel került a fináléba. A döntőben aztán bebizonyította, hogy ezen a bajnokságon nincs nála gyorsabb magyar úszó ebben a számban és 32.22 másodperces idővel elsőként ért hozzá a falhoz. Dalma ezzel két arany- és két bronzéremmel várta az ob utolsó versenyszámát, a 4x100 méteres női vegyesváltók küzdelmeit, ez kiváló teljesítmény a Hullám 91 kiváló úszójától.

Sebestyén Dalma két arannyal, három bronzzal zárta a bajnokságot

A hullámosok váltója (Halmai Petra, Halmai Blanka, Sebestyén Dalma, Kovács Réka) már az előfutamok során is remekelt, és harmadikként jutott a döntőbe, ahol megismételte kiváló teljesítményét, és 4:20.28 perces idővel, a második MTK-tól két tizeddel lemaradva bronzérmes lett. A 4x100 méteres férfi vegyesváltók küzdelmében a Székesfehérvári Delfin SE (Csanádi Zsombor, Horváth Zoltán, Fekete Ferenc, Fekete Kristóf) az előfutamban a 8. lett, és a döntőben is ugyanebben a pozícióban végzett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!