Sport

2017.02.17. 21:01

Dorogon indul a tavaszi szezon

Csákvár - Hétvégén a Merkantil Bank NB II küzdelmei is folytatódnak, ahol a Csákvár a Dorog ellen fut neki a reménybeli pontszerzésnek.

Szupkai Gábor

A Dorog elég gyengén hajrázott az őszi szezonban, legutolsó öt meccsén mindössze két pontot gyűjtött, így nekik kapóra jött a téli szünet, hogy kicsit rendezzék a soraikat. De a Csákvár vezetőedzője nem engedi magát megtéveszteni a nem túl hízelgő eredménysor láttán.

Bakos Szabolcsék nehéz meccsel indítják a tavaszi idényt Fotó: Molnár Artúr

- Elismerem, hogy a Dorog nagyon masszív, szervezett gárda, és Bene Ferencék munkája egyre jobban beérik. Ráadásul a téli szünetben élvonalbeli játékosokkal erősödött kerete, ennek ellenére mi győzni megyünk az egykori bányászvárosba. Ezen nem szabad meglepődni, hiszen mi valamennyi meccsünkön nyerni szeretnénk. Játékosaink motiváltak, pozitív hozzáállásúak, céljaik vannak a labdarúgásban - nyilatkozta Vincze István az Aqvital FC Csákvár vezetőedzője.

Aki viszont először ül majd bajnoki mérkőzésen a kék-sárgák kispadján, hiszen ő is csak télen érkezett a Puskás Akadémiától. Amennyiben sikerülne Csákváron is azt az eredménysort produkálnia mint Felcsúton, gyorsan kedvenccé válhat.

A Dorog elleni idegenbeli bajnoki találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!