Sport

2016.10.26. 10:39

Dunaújvárosi sakksiker

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Sakkszövetség által rendezett Fehérvár-Böllhoff rapid sakkversenyen a dunaújvárosi Lizák Péter diadalmaskodott.

Ferencz Balázs

Rangos mezőny ült a táblák mellé a Fehérvár-Böllhoff nemzetközi nyílt versenyen, melyet egy székesfehérvári szállodában rendeztek.

Az induló 65 sakkozó között hét nemzetközi címviselő is terelgette figuráit. A színvonalas viadalon végig nyílt küzdelem folyt a helyezésekért, és csak az utolsó forduló döntött a sorrendről. A versenyben végül Lizák Péter dunaújvárosi nemzetközi mester győzött 6 ponttal az ugyancsak 6 pontos Fáncsy Imre IM előtt. Harmadik helyen Vertetics Attila IM végzett 5,5 ponttal.

További díjazottak voltak még a megmérettetésen:

Csiszár Csaba, Kormos Ádám, Schmikli László. Többen különdíjat vehettek át a szervező Fejér megyei Sakkszövetségtől: Faragó Sándor (szenior), Csiszár Viktória (női), Kántor Gergely (ifi), Losonczi Marcell (14 év alatti), Papagorasz Takisz (Fejér megyei).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!