Sport

2017.06.08. 10:48

Pénteken este kezd a magyar minifutball-válogatott

Csütörtökön, 17 órakor már az eb helyszínén gyakorol a magyar válogatott.

Horog László

Szerdán délután a fővárosban tréningezett, majd kora este útra kelt Brnóba a magyar minifutball-válogatott. A nemzeti együttes csütörtökön, 17 órakor az Eb helyszínén, a frissen felállított mobil arénában gyakorol, pénteken, az ünnepélyes megnyitót követően, 21.30-kor a házigazda csehek ellen megkezdi szereplését az Európa-bajnokságon. A második csoportmérkőzést vasárnap, 16 órakor vívják Izraellel, a harmadikat pedig hétfőn, 20 órakor a lettekkel.

Nagy Lajos szövetségi edző keretébe négy székesfehérvári, az Alba Ligában szereplő játékos került be, Somogyi Szabolcs, Horváth Zsolt, Bánfalvi Balázs és Cseszneki Richárd jut szóhoz a viadalon. Az edző elmondta, az alapvető cél a csoportkörből való továbbjutás. A tavaly nyáron, az augusztus végén, székesfehérvári Eb-n a nyolcaddöntőben búcsúztak a mieink a későbbi győztes kazahok ellen. Két éve, kora ősszel, a horvátországi Vrsarban rendezett tornán pedig a négy közé jutásért vívott mérkőzésen a házigazdákkal szemben maradtak alul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!