Sport

2017.01.16. 19:59

Edzést követő lazítás

Dubaj - A keményebb vasárnap után, hétfő délelőtt átmozgató jellegű tréninget vezényelt a Videoton játékosainak a szakmai stáb.

Szupkai Gábor

A játékosok a bemelegítést követően az edzőpályán rótták a köröket, majd alapos nyújtással zárták a gyakorlást. A délelőtti program azonban ezzel nem ért véget. Az edzőpálya egy lövészklub területén található, ennek megfelelően egyebek közt az agyaggalamb-lövészetet, az íjászkodást is kipróbálhatják az idelátogatók. A játékosok azonban ezúttal a helyi paintball-pályát, majd egymást vették célba.

Két csoportra lett osztva a csapat, végül a terepmintások és a sivatagi légiós csapat is egy-egy mérkőzést nyert, majd az utolsó, harmadik körre mindenki halhatatlanná vált a játék irányítóinak jóvoltából, így vidám hangulatban ért véget a délelőtt.

Szerdán már előkészületi meccset játszik a Videoton, az ellenfél a Zenit együttese lesz, akikkel Danko Lazovics két orosz bajnoki címet ünnepelhetett.

- Remek éveket töltöttem el a Zenitnél, mindent megnyertünk! Fantasztikus volt a csapategység, nem egyénileg, hanem együtt voltunk nagyon erősek. Szerdán a pályán nekem egészen biztosan több lesz ez, mint egy sima felkészülési meccs - mondta a szerb válogatott támadó a dubaji edzőtáborban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!