Sport

2017.04.12. 20:25

Egy góllal kaptak ki - Harcolt a Csákvár, de nem tudott betalálni

Kisvárda - A feljutásra pályázó keleti határszélieknél vendégeskedett az Aqvital FC Csákvár, a hazaiak azonban otthon tartották a pontokat.

Horog László

Kisvárda FC-Master Good-Aqvital FC Csákvár 1-0 (1-0)

Kisvárda, 1100 néző,
vezette: Németh Á.

Kisvárda: Ivancsics -Talabér, Fodor, Papucsek, Vári - Minczér, Cseri (Oláh, 79.), Lucas, Szabó P. (Horváth A., 70.) - Bacsa (Gosztonyi, 64.), Horváth Z. Szakmai igazgató: Révész Attila

AFC Csákvár: Kovács D. - Pintér, Szalai, Dulló, Baranyai - Bakos, Kékesi, Mészáros - Molnár Cs., Hodgyai (Lőrincz, 81.), Molnár T. (Sejben, 68.).

Vezetőedző: Vincze István

Gól: Talabér (45. perc)

Bakos Szabolcs (b) és Lucas
Fotó: Molnár Artúr

A házigazda indított lendületesebben, az első tíz percben a csákváriak keresték a labdát, a kisvárdai támadók kétszer álltak Kovács Dániellel szemben, aki mindkétszer hárított. Aztán kijöttek a szorításból, a félidő derekán a két tizenhatos között zajlottak az események. Majd megint a Kisvárda került fölénybe, az első félóra végén Lucas a 16-os sarkáról, kapásból bombázott, labdája a felső lécet súrolva hagyta el a játékteret.

A 45. percben jutott előnyhöz a Várda, a baloldali szögletzászlótól Talabér csavart a rövid felső sarokba, 1-0. A fordulás után Molnár T. jobboldali beadását Hodgyai pörgette kapura, Ivancsics tisztázott. Támadott a Csákvár, mégis kis híján növelte előnyét a Kisvárda, Cseri lépett ki egyedül, ám a kirepülő Kovácsba vezette a labdát, aztán Talabér találta el a kapufát két méterről. A záró percekben harcoltak a látogatók, a védő Szalai már centert játszott, de támadásaikban nem volt elég erő az egyenlítéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!