Sport

2016.10.19. 13:57

Egy győzelem és egy vereség Tatabányán

Tatabánya - Fejér megye U 19-es válogatottja a megye válogatottak régiós tornájának 1. fordulójában Tatabányán kezdte meg szereplését.

Káldor András

Fejér megyei kezdeményezésre alapították ezt a tornát, amelynek félévente, rotációban mindig más-más megye ad otthont.

A legjobb megyei utánpótlás labdarúgóknak ez kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy megmutassák magukat saját pátriájukon kívül is, valamint megtiszteltetés számukra, hogy válogatottként számítanak rájuk, már fiatalabb korban is. Ezúttal Komárom megye volt a rendező, és a tatabányai Grosics Gyula stadion műfüves pályáján találkoztak az együttesek, amelyek kétszer harminc perces mérkőzéseket játszottak.

Lényegében így egy délután elegendő volt arra, hogy mindhárom válogatott körmérkőzéses formában összecsapjon. Fejér megye válogatottját Bor József Dezső (Aba-Sárvíz FC), Pajor László (Sárbogárd), és Tóth István (Nádasdladány) edzői trió irányította. A gárda először Veszprém megye csapatával mérkőzött, és 3-2 (2-1)-re győzött Ács Krisztián kettő, és Harangozó Márton találataival. A második mérkőzésen Komárom-Esztergom megye Batin Ábel 41. percben elért góljával győzte le csapatunkat. Így az 1. forduló után a keresztbeverések és a rosszabb gólkülönbség miatt a 2. helyet szerezte meg a csapat.

- A tavaszi fordulónak Fejér megye lesz a házigazdája, de még nem dőlt el, hogy melyik település fogadja a csapatokat. - tájékoztatta lapunkat Schneider Béla, az MLSZ Fejér megyei igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!