Sport

2015.10.05. 18:37

Aszalvölgyi Kupa ötödik alkalommal

Székesfehérvár - Ötödször találkoztak a fehérvári iskolák labdarúgó csapatai az Aszalvölgyi Kupa küzdelmein.

Silye Sándor

A patak mellett sátrak, azokban kiállított látnivalók, amott kézműves foglalkozás, arcfestés, Horváth István vezetésével nordic walking. Közben főtt a gulyás, az öreghegyi örökmozgó , Varga Laci emlegette retro emlékeit a rádiós kolléga Németh Gábornak, Deák Lajosné, a választókerület önkormányzati képviselője megállás nélkül sürgött, pörgött. A lényeg: együtt voltak itt gyerekek, szülők, felnőttek, iskolás srácok és pedagógusok. A rendezvényre több szervezet, így a Fejér Megyei Szabadidősport Egyesület, a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Mentaház Egészségközpont, az Arany EGYMI, a K9 Kutyakiképző Iskola is kitelepült, változatos és tartalmas programokról gondoskodva.

A meccsek jók, élvezetesek voltak, a meghívott Felsővárosi, a Hétvezér, a Kossuth Lajos, a Széna Téri, a Vasvári Pál és a Zentai Úti Általános Iskola több, mint száz ifjú focistája küzdött meg egymással. A döntőt mint tavaly, idén is a Felsővárosi és a Kossuth csapata vívta, és megint a Felsőváros győzött. A további sorrend: Hétvezér, Vasvári, Széna tér, Zentai.De ezen a napon mindenki nyert!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!