Sport

2016.10.24. 19:35

Egyszer már sikerült

Csákvár - Nincs ideje sokat keseregnie a Csákvárnak a hétvégi hazai pontvesztés miatt a Cigánd ellen, kedden már a kupában vár komoly feladat a csapatra.

Szupkai Gábor

A Magyar Kupa 7. fordulójában már a legjobb 32 közé jutás a tét, ahol a Csákvár ellenfele a szintén NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre SE lesz. Amely klub ellen még egyszer sem szenvedett vereséget tétmeccsen a csákvári együttes.

- Ugyanúgy készülünk, mint bármely mérkőzésre, ellenfelünk egy nagyon jó NB II-es csapat lesz, akiknek a bajnokságban mi szakítottuk meg a győzelmi szériáját.

A Csákvár néhány hete legyőzte a bajnokságban a Békéscsabát   Fotó: Molnár Artúr

Előtte hat meccset nyertek zsinórban, ahol gólt sem kaptak, mi pedig 3-1-re megvertük őket. Ez most persze másik mérkőzés lesz, és tudjuk, hogy a Csaba is bizonyítani szeretne. Nincs sérültünk és eltiltottunk, de terveim szerint több olyan játékos kap lehetőséget, akik mostanában kevesebbe jutottak szóhoz, viszont ők is a keretünk teljes jogú tagjai, így méltóak arra, hogy megmutassák, mit is tudnak - mondta Toldi Gábor, a Csákvár vezetőedzője.

A kedden 17.30-kor kezdődő csákvári mérkőzést  Németh Ádám vezeti, segítői Takács Gábor és Kiss Balázs lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!