Sport

2016.05.19. 15:20

Bernd Storck kerete még nincsen kész

Budapest - Afrika legerősebb labdarúgó válogatottja vár a mieinkre péntek este a Groupama Arénában.

Szupkai Gábor

Elefántcsontpart legjobbjai ellen lép pályára utolsó hazai felkészülési mérkőzésén a magyar válogatott az Európa-bajnokság előtt.

A Horvátország elleni kezdőcsapat biztosan változni fog
Fotó: Kricskovics Antal

A mieink az elmúlt egy hétben Bad Kirchenheimben edzőtáboroztak, majd szerdán este érkeztek meg Telkibe, ahol folytatták a felkészülést a pénteki mérkőzésre. A létszám már majdnem teljes, de Priskin Tamás és Stieber Zoltán még a klubjánál van, rájuk pénteken sem számíthat Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya. Rajtuk kívül Elek Ákos, Korcsmár Zsolt és Németh Krisztián pedig sérülés miatt nem játszhat.

- Vannak még kérdőjelek bennem a 23-as keretről, a mérkőzés meghatározó lesz. A keretet május 29-30-án ki kell alakítanunk, mert 31-én le kell adnunk az UEFA-nak - mondta a pénteki meccsről és a felkészülésről Storck, aki a Groupama Arénában az első félidőben arra a sok labdabirtoklásos játékra számít, amely a horvátok elleni találkozó második félidejét jellemezte. A másodikban pedig azoknak a játékosoknak adna lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak a válogatottban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!