Sport

2016.07.24. 20:09

Élen a Vasas és az FTC

Székesfehérvár – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2. fordulójában a Fáy utcában ütötte ki a Vasa s a Debrecent. A forduló rangadóján ismét Böde Dániel döntötte el a Ferencváros javára a Honvéd elleni mérkőzést.

Szupkai Gábor

A Haladás rengeteg helyzetet elpuskázva csak egy pontot szerzett soproni albérletében az újonc Mezőkövesd ellen. A Diósgyőr, akárcsak az első fordulóban a Videoton ellen, ismét egy gólos hátrányból nyerte meg mérkőzését, ezúttal az Újpest volt az aktuális áldozat. Az MTK Budapest hétközi nemzetközi kupakiesését követően a bajnokságban sem tudott vigasztalódni, csak gólnélküli döntetlenre futotta a fővárosiaktól a Gyirmót otthonában. A Vasas az első fordulóban idegenben szerzett három pontot, ezt most hazai pályán toldotta meg újabb hárommal. A piros-kékek végig jobban játszva gyűrték le a DVSC-t.

A második forduló eredményei: Swietelsky-Haladás– Mezőkövesd Zsóry FC 1-1; Diósgyőri VTK–Újpest FC 2-1; Budapest Honvéd– Ferencváros 0-1; Gyirmót FC–MTK Budapest 0-0; Vasas–DVSC-TEVA 3-1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!