Sport

2017.03.19. 15:26

Elfáradtak a végére

Balatonfüred – A férfi kézilabda NBI/B 19. fordulójában Kurán István tanítványai a vereség ellenére emelt fővel hagyták el a játékteret szombat este.

Krebsz András

Balatonfüredi KSE U23–Alba-Máv-Előre SC 32-30 (16-18).

Balatonfüred, 100 néző, vezette: Csányi, Zörgő.

Alba-Máv Pulai – Major 4, Gyimesi 3, Schekk 7, Vörös 4, Venczel 4 (2), Balogh 3. Csere: Lakatos (kapus), Bárdos 4, Csóka 1. Vezetőedző: Kurán István.

Venczel négy gólt dobott
Fotó: Molnár Artúr

A hatodik helyet birtokló hazaiak jócskán meglepődtek az első félidőben, hiszen a sereghajtó fehérváriak nem csak tartották a lépést a vendéglátóval, de kétgólos előnyt is összekapartak a szünetre. Pulai biztos pontot jelentett a kapuban, Schekk jól szervezett középen, Csóka és Bárdos pedig védekezésben jeleskedtek.

A második játékrészben aztán felzárkóztak a Balaton-partiak, az utolsó öt percben ráadásul az Alba játékosai kényes szituációkban rossz döntéseket hoztak. A hajrában megítélt kétperces büntetés végérvényesen megpecsételte a vendégek sorsát, így tizedik idegenbeli bajnokiján is pont nélkül maradt a székesfehérvári klub.

Csalódottak vagyunk, hiszen a teljesítményünk alapján győzelmet érdemeltünk volna. Azt kértem a játékosaimtól, hasonló módon álljanak a hátralévő mérkőzéseinkhez is – mondta Kurán István, az Alba-Máv vezetőedzője a vereséget követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!