Sport

2017.06.09. 11:56

Elismerő emlékérem a volt elnöknek

Csáder Dezső 1997 óta dolgozott az Alba Volán Sport Club kötelékében. Elnöki posztjáról a közelmúltban mondott le. Cser-Palkovics András a városházán fogadta.

Ferencz Balázs

Az Alba Volán Sport Club leköszönő elnökének több évtizedes sportvezetői munkássága elismeréseként adott nívós kitüntetést Székesfehérvár polgármestere. Csáder Dezső 20 évvel ezelőtt került az Alba Volán SC-hez a régi-új elnök Tóth István hívó szavára.

- Nagyon sok gyönyörű élmény ért az Alba Volánnál, például a Jégpálya megújulása, az új lovarda létesítése vagy Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnoki címe. Hivatalosan már nem vagyok elnök, de tevékenységemet nem fejezem be - azt hiszem nem fognak elzavarni, ha ott leszek minden versenyen, és segítek, ahol tudok - mondta el Csáder Dezső.

Fotó: Simon Erika

Az ünnepi eseményen részt vett az Alba Volán SC vezetősége, Székesfehérvár alpolgármesterei, Égi Tamás és Mészáros Attila, valamint Östör Annamária, egészségügyi és sporttanácsnok, Bretz Gyula a Magyar Öttusa Szövetség elnöke és Gallai István a MÖSZ főtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!