Elmaradt a veretes bemutatkozás - Hannu Järvenpää nem örülhetett első meccse után a Fehérvár AV19 kispadján

2016. január 15., 21:50 szerző: Ferencz Balázs fotós: Molnár Artúr
komment
Znojmo – Az Erste Bank Eishockey Liga 43. fordulójában a cseh Znojmo vendégeként maradt pont nélkül a Fehérvár AV19 jégkorong csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

HC Orli Znojmo–Fehérvár AV19 6-2 (0-0, 3-2, 3-0)

Znojmo, 3104 néző, Vezette: Smetana, Kincses (Németh, Soós)

Znojmo: Nechvatal – Stach, A. Lakos (1), Tomas (1), Trivino 1, Csamango 1 – Boruta (1), Lattner, Sedivy, Bartos 1, Yellow-Horn 1 – Roupec, Biro, Podesva 1, Pucher, Cip (1) – Stehlik, Sulak (1), Spacek, Fiala, Novak 1. Edző: Jiri Reznar.

Fehérvár AV19: Hetényi – Brocklehurst 1 (2xee), Martinelli, Kóger, Sarauer (1), Banham – Orbán, Szirányi 1, Kovács, Sikorcin, Sárpátki – Varga, Manavian, Nagy G., Francis, Bodo – Wehrs (1), B. Orban, Benk, Vincze. Vezetőedző: Hannu Järvenpää.

Kiállítások: 6 ill. 10 perc

Előrelépésről nem álmodhatott a Fehérvár AV19 az EBEL alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, hiszen a 9. helynél nem végezhet előrébb a Volán, azonban egyáltalán nem volt jelentéktelen derbi a znojmói randevú. Hannu Järvenpää Csehországban debütált a fehérvári kispadon, s a finn szakember új impulzusai már a középszakasz nagy feladataira tüzelhették a kék-fehéreket. Az első játékészben jó iramot futottak a csapatok, azonban gól nem született, Sarauer viszont megcsörgette a kapuvasat. A középső periódusban már gólváltással villantak a felek. Előbb Yellow-Horn szerzett vezetést a cseheknek, de Brocklehurst egy kettős emberelőnyt használt ki. A Znojmo újabb találatára is volt válasza a Volánnak, Szirányi egalizált (2-2), de még a harmad vége előtt harmadszor is mattolták Hetényit a hazaiak, Novak talált be. Villámgyors Csamango-góllal kezdte a záró harmadot a Znojmo (4-2), majd nagyon síma lett a vége, Podesva és Bartos keserítette a kék-fehéreket, 6-2.

Ferencz Balázs

2016. január 15., 21:50 szerző: Ferencz Balázs fotós: Molnár Artúr

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...