Sport

2017.02.12. 21:31

Előny a Csákvárnál

Csákvár - A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén 2-1-es győzelmet aratott a Csákvár, a szintén másodosztályú Sopron ellen.

A szezonban már találkozott egymással a két csapat, akkor 2-2-es döntetlennel ért véget a Sopronban rendezett kilencven perc.

Ezúttal a Csákvár volt a pályaválasztó, ahol az elmúlt hetek időjárása megviselte a pályát. Bár ebből 24 másodperc alatt előnyt kovácsoltak a hazaiak, Oldal Tibornak ennyi kellett csupán az előny megszerzéséhez. Egy öngóllal nőtt a különbség, majd szépíteni tudott a Sopron, így 2-1-es előnnyel várhatja a visszavágót a Csákvár.

- A pálya talaja nem kedvezett a játéknak. Gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert, és adva volt a lehetőségünk a győzelem bebiztosítására is. Bízom benne, hogy sérültjeink és betegeink rendbe jönnek a bajnoki rajtig - nyilatkozta a mérkőzést követően Vincze István, a Csákvár vezetőedzője.

A visszavágót március 1-én 18 órakor rendezik a Sopron pályaválasztása mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!