Sport

2017.02.03. 19:15

A triplázó Kóger Dániel és társai remekeltek

Székesfehérvár - Az EBEL középszakaszának ötödik fordulójában a Fehérvár AV19 6-2-re verte az Orli Znojmot. SZombaton 18.30-kor Csehországban randevúznak a felek.

Ferencz Balázs

A Fehérvár AV19 első sora, Kóger Dániellel, Vas Jánossal és Sofron Istvánnal az élen oroszlánrészt vállalt az Orli Znojmo ellen aratott hazai diadalból. Benoit Laporte vezetőedző elégedett volt a találkozó után.

Hetényi Zoltán (szemben) védései Znojmóban is jól jönnének
Fotó: Koppán Viktor

- Örülök a győzelemnek, ami kulcsfontosságú volt a playoff szempontjából. Olyan jó egyéni teljesítményeket láttam, ami hozzájárult az egész csapat eredményességéhez. A második gólt emberelőnyből szereztük, és ez magabiztosságot adott a csapatnak. A találat után Kóger sora hihetetlen volt, mindig ilyen játékra van szükség ahhoz, hogy meccseket tudjunk nyerni. Az első sor nagyon be szeretne jutni a rájátszásba, ők a csapat vezéregyéniségei és pont ezt várjuk el ezektől a srácoktól.

Kóger Dániel és sora játéka az egész csapatra jó hatással volt. A győzelemhez egy kiváló kapusteljesítmény is hozzájárult. Hetényi Zoltán védései már a Dornbirn ellen is megadták nekünk a győzelem esélyét, akkor ez nem sikerült, most azonban összejött a siker. Úgy gondolom, hogy ebből a meccsből sokat tudunk majd tanulni. Elégedett vagyok a játékunk intenzitásával és a srácok hozzáállásával is, ezt meg szeretnénk őrizni a következő fordulóban is - mondta a szakvezető, aki szombaton 18.30-kor újabb sorsdöntő csatába vezeti fiait. Ha nyer a Volán Znojmoban, nagy lépést tesz a playoff felé

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!