Sport

2016.09.12. 18:55

Elszalasztott lehetőség - Vereségével a 13. helyre csúszott vissza a Videoton FC II

Diósd - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjának 6. fordulójában a fehérváriak ember-előnyben sem tudtak pontot szerezni.

Krebsz András

Diósdi TC-Videoton FC II 2-1 (1-1)

Diósd, 200 néző, vezette: Szigetvári Márk.

Videoton II: Gyánó - Sejben, Schiller, Varga B., Baksa - Pölöskei (Réti, 11.) - Bévárdi, Barczi (Solomun, 46.), Hadzic (Kónya, 46.), Kovács S. - Kondor. Vezetőedző: Disztl László.

Bévárdi Zsombor (piros) sem tudott segíteni csapatán Diósdon Fotó: Molnár Artúr

A halványabbra sikerült szezonkezdés után az elmúlt két fordulóban a Komárom és a Puskás Akadémia II csapatai felett aratott sikereivel valamelyest stabilizálta helyzetét Disztl László legénysége. A Sejben Viktor, Barczi Dávid, Anel Hadzic, Pölöskei Zsolt, Ante Solomun ötössel megerősített piros-kékek a tabella alsó régiójában tanyázó Diósd otthonában pozíciójuk további javítására készültek. Az összecsapás nem a vendégek szája íze szerint indult, Pölöskei számára már a 11. percben véget ért a találkozó, az egyébként is nemrég felépült középpályás újabb sérülés miatt volt kénytelen cserét kérni. Nem sokkal később Cservenka Gergő meg is szerezte a vezetést a hazaiaknak, tovább tetézve a bajt fehérvári oldalon, 1-0. A szünet előtt azonban Kovács Sándor jóvoltából összejött az egyenlítés, 1-1.

Fordulást követően hamar visszaállította a különbséget a hazai gárda, El-Sherif Omar járt túl Gyánó eszén, 2-1. A 67. percben Slezák kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a diósdiak, ám az egyenlítés másodszorra már nem sikerült a célért jelentős erőt mozgósító vendégeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!