Sport

2016.11.08. 17:50

Aerobicban verhetetlenek a lányok!

Budaörs - Bronzérmekkel és előkelő helyezésekkel zárták az aerobik Magyar Kupa döntőt és a HUN Open nemzetközi bajnokságot a Futura Sportegyesület fiataljai.

Ferencz Balázs

November 4. és 6. között Budaörsön rendezték az aerobik Magyar Kupa döntőjét és a HUN Open nemzetközi bajnokságot, ahol a fehérvári Futura Sportegyesület remekül szerepelt. Kategóriánként az ország első hat egyesülete indulhatott a fináléban. A fehérvári lányok közül bronzérmet szereztek: Balogh Lilla, Borbély Anna, Gazdag Nóra, Heim Dóra, Simon Izabella, Szabó Vivien, Szaniszló Regina és Treuer Nóra. Igaz, egyel magasabb kategóriában és korcsoportban indult, de 4. helyen végzett Klinszky Kíra.

A Futura Sportegyesület ifjú aerobikosai kitettek magukért, remekül szerepeltek Budaörsön   Fotó: Futura SE

A Futura SE az 5. pozícióban zárt csoport összeállításban: Bencze Eszter, Grubits Liliána, Klinszky Kíra, Milinte Kíra és Tóth Abigél. A HUN Openen a legmagasabb kategóriában remek egyéni gyakorlatot mutatott be Bencze Emese. A fehérváriak felkészítő edzője Lukács Emília volt. Az egyesületet Légrádi-Pallós Gyöngyvér képviselte a pontozó bírók között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!