Sport

2017.08.09. 19:16

Erősödnek az Acélbikák

DUNAÚJVÁROS Az Acélbikák jégkorongcsapata a napokban játékosok és edzők terén is komolyan megerősödött a hamarosan induló idényre.

Szupkai Gábor

Elsőként bejelentették: a csapathoz visszatér Duschek Dávid. A 28 éves kapus nyáron a Debrecen együtteséhez igazolt, ám a DHK csődje után csapat nélkül maradt. A DAB kapva kapott az alkalmon és megállapodott a kapussal, így a következő szezonban is a Duna-parton védhet Duschek. A magyar kapus visszatérésével persze érdekes helyzet állt elő, ugyanis rajta kívül egy szlovén és egy észt hálóőr is található még a keretben. Komoly versenyhelyzet lesz tehát a csapatnál.

Rostislav Komárek Fotó: Internet

Szerdán pedig egy kiváló szakemberrel bővült a DAB szakmai stábja: a cseh Rostislav Komárek feladata éppen a kapusok fejlesztése lesz. A fiatal edző kiváló képesítésekkel rendelkezik - a cseh jégkorong szövetség utánpótlás válogatott programjában is dolgozik, nagy öröm tehát, hogy emellett az Acélbikák hálóőreivel is foglalkozni fog az idei szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!