Sport

2016.07.29. 18:43

Erősödtek a Titánok - Chris Bodó egyetemi csapattársa is Fehérváron

Székesfehérvár - Kanadai támadóval erősített a jégkorong Mol Ligában szereplő Fehérvári Titánok csapata.

Szupkai Gábor

A 25 éves Kyle Just tavaly élete első európai szezonjában a német harmadosztályban szereplő, de holland Tilburg Trappers színeiben bajnoki címet ünnepelhetett, ahol 47 mérkőzésen 70 pontig jutott.

Ugyan a kanadai támadó még pályafutása elején jár, mégis sikeresnek mondhatja magát. Többek között háromszor emelhette magasba a kanadai junior jégkorongliga (CJHL) első helyéért járó Royal Bank-kupát.

- Azért jöttem Magyarországra, mert új kihívásra vágytam. Tilburgban remekül éreztem magam, de szeretnék egy új fejezetet nyitni a pályafutásomban. Miután beszéltem Tyler Dietrich-hel, az EBEL-csapat vezetőedzőjével és Chris Bodóval, akivel az egyetemen csapattársak voltunk, láttam, hogy az a helyes döntés, ha ideigazolok. Ahhoz, hogy első legyél, rengeteget kell dolgozni, de megéri. Nehéz elvárásokat támasztani a szezon kezdete előtt, de a cél mindig a bajnoki cím - mondta a támadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!