Sport

2017.02.08. 21:55

Értékes döntetlent ért el a Puskás AFC

Marbella - A Puskás Akadémia FC második téli nemzetközi felkészülési mérkőzésén 1-1-et játszott a Manuel Pellegrini vezette Hebei China Fortune együttesével.

Káldor András

Pintér Attila tanítványainak második marbellai erőpróbája ha lehet, még nehezebbnek ígérkezett, mint a Beijing Guoan elleni. A Hebei China Fortune olyan sztárokkal büszkélkedhet, mint az argentin világbajnoki ezüstérmes Ezequiel Lavezzi, a kameruni Stéphane Mbia, vagy éppen a Gremióban és a Sao Paulóban is megforduló brazil csatár, Aloisio.

A sárga-kékben játszó Puskás AFC egyenrangú ellenfél volt
Fotó: pafc.hu

A 7. percben a PAFC szerezte meg a vezetést, a jobb oldalon Prosser Dániel remek cselekkel tört be a tizenhatosra az öt és feles magasságában és precízen kilőtte a hosszú sarkot. 0-1. A 21. percben egyenlítettek a kínaiak, egy középpályán elpasszolt labdával Li Haoran tört előre, egy az egyben vezette rá a labdát Hegedüs Lajosra, aki hatalmas bravúrral hárított, ám a kipattanó Aloisio elé került, aki közelről nem hibázott. 1-1.

Hebei China Fortune - Puskás Akadémia FC 1-1 (1-1)

PAFC: Hegedüs L. - Csilus Á., Vanczák, Hegedűs J., Forró - Gyömbér - Prosser, Márkvárt, Sándor Gy., Szatmári L.- Lencse. Csere: Pogacsics (kapus), Heffler, Tar, Tóth Bence, Spandler, Szakály P., Nagy Zs., Óvári, Tischler.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!