Amerikai foci: második felkészülési meccsükön is győztek

2015. március 11., 15:10 szerző: Matók János
komment
Székesfehérvár - A Fehérvár Enthroners amerikai futball club vasárnap lépett pályára a második felkészülési mérkőzésén, s ezúttal is legyőzte aktuális ellenfelét.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Fehérvár Enthroners amerikai futball klub vasárnap lépett pályára a második felkészülési mérkőzésén. Az első mérkőzésen, még február 22-én a Dabas Sparks otthonából 43-28-as végeredménnyel győztesen tért haza a fehérvári gárda. Múlt hétvégén a Pécsbánya Trooperst fogadták Sárszentmihályon, miután a székesfehérvári pályák foglaltsága miatt a hazai mérkőzéseket ott játssza az Enthroners. A kora délutáni kezdés ellenére szép számban gyülekeztek a szurkolók. A vendégek kezdőrúgása utáni visszahordásból jó pozíciót értek el a hazaiak, ezzel lendületet adva a támadó egységnek. Erős Márk irányításával erőteljesen haladtak előre, és nem kellett sokat várni az első pontszerzésre. Erős egy dobócsellel a pálya bal oldalára kényszerítette ellenfeleit, majd a jobb oldalon megszökött a mezőnytől, és touchdownt futott. A sikeres jutalompont rúgással így 7:0 volt az állás. Ezután próbálkozhattak a vendégek, de nem engedte kibontakozni őket a védősor, így elvesztették a támadási lehetőséget. Belendült az Enthroners, Sándor Gergő, majd Horváth Előd is eredményes elkapással ajándékozta meg a közönséget így már 19:0 volt az állás. Szünet előtt a Pécsnek is volt egy szép megmozdulása, 19:7.

A folytatásban már nem hagytak levegőt a Koronázó fiúk a pécsi katonáknak, folyamatosan meghiúsítottak minden próbálkozást. Az Enthroners megállíthatatlanul tört előre, beállítva a 61:7-es végeredményt. A meccs után bebizonyították, hogy a kemény páncél alatt érző szív dobog, nőnap alkalmából megajándékozták a csapat munkáját segítő hölgyeket ezzel kifejezve hálájukat a sok segítségért, és szeretetért, valamint a mérkőzések utáni házi sütikért.

 

Matók János

2015. március 11., 15:10 szerző: Matók János

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...