Sport

2017.04.26. 18:55

Esztergomi sikerek

A női bajnokság 7. fordulóját rendezték a Dunakanyar legfelsőbb városában, ahol a fehérvári lányoknak nem minden úgy sikerült, ahogy eltervezték.

Szupkai Gábor

Az FRC női csapata első mérkőzésén rögtön vereséggel nyitott, a Tárnok csapata ellen 24-26-ra kaptak ki a fehérvári hölgyek. Hiába a két kiemelkedő tehetségű Huszti Katalin és Gyolcsos Mária kiváló játéka, a bokasérülést szenvedett válogatott játékost, Sándor Sárát nem tudja pótolni a csapat.

A második csoportmérkőzésen viszont a horvát Mladost Zagreben átgázolt a Fehérvár, és 25-14-re nyert.
A harmadik helyért vívott helyosztón pedig az Esztergom csapatát nagy fölénnyel verte az FRC, 29-12-re felülmúlva a hazaiak együttesét.

A fehérváriak U16-os lánycsapata viszont Oláh Dorottya vezetésével ellenállhatatlan volt ezen a tornán. Kezdésnek a Tárnokot múlták felül 35-5-re, majd végig uralva a bajnoki címre törő Budapesti Torpedó elleni mérkőzést, 25-5-re diadalmaskodtak a fővárosiak ellen. Oláh Dorottya ezen a mérkőzésen 20 pontot szerzett a 25-ből, ezzel tornagyőzelemhez segítve csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!