Sport

2016.05.02. 19:40

Ez a szív diadala volt

Székesfehérvár - A férfi kézilabda NBI/B 24. fordulójában a fehérvári alakulat életben tartotta bentmaradási esélyeit.

Krebsz András

Alba Regia KSE-Balatonfüredi KSE U23 23-22 (11-11)
VOK, 100 néző, vezette: Sándor, Szikszay
Alba Regia: PULAI - Tolnai 2, Bárdos 1, Csóka 2, Vörös 1, Marinkovics 3, Voksi 4. Csere: VENCZEL 6 (3), Schekk 1, Gyimesi 3. Vezetőedző: Németh István

Tolnai Péter két gólig jutott a Balatonfüred elleni meccsen (Fotó: Molnár Artúr)

A találkozó négy fehérvári góllal és kihagyott vendég hetessel kezdődött. A hazaiak az első játékrészben jól kapcsolták ki a játékból a mozgékony Balaton-parti irányítót, ezáltal a két lassabb átlövőt hosszabb passzokra késztették Csókáék, ám így is döntetlenre zárkóztak a fürediek a szünetre.

A folytatásban helyenként szép játékkal, valamint jó kapusteljesítménnyel tartotta magát az Alba, hol az egyik, hol a másik oldalon volt az előny. A mérkőzés utolsó másfél percére Ivan Voksi és Tolnai Péter góljainak köszönhetően plusz hárommal fordulhatott az ARKSE, amiből egyet meg is tartottak a végéig. A biztos bentmaradáshoz a hátralevő két bajnokin négy pontot kell szerezniük Németh István vezetőedző tanítványainak.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!