Sport

2016.02.07. 19:41

Ez a vereség nem tragédia

Az Aqvital FC Csákvár a bükfürdői edzőtáborból hazafelé tartva, beütemezett egy felkészülési mérkőzést a Tatabánya ellen.

Szupkai Gábor

Tatabánya–Aqvital FC Csákvár 1-0 (0-0)

Csákvár: Gróf – Pintér (Karacs), Dulló, Spandler, Baranyai – Fényes, Nyilasi (Lőrincz), Kocsis (Oldal) – Molnár T., Makrai, Molnár Cs.

Az NB III-as bányászvárosiak egy védelmi megingást kihasználva fektették két vállra magasabb osztálybeli ellenfelüket, de a Csákvár edzője nem volt elkeseredett. – Szemmel láthatóan fáradtan mozogtak a fiúk, megfogta őket az elmúlt heti terhelés. Bár így is akadt helyzetünk, de ezúttal hiányzott a megfelelő koncentráció is. Nem történt tragédia, hiszen nem készültünk külön erre az összecsapásra, a lényeg az volt, hogy a táborozás során valamennyi játékosunk egyforma terhelést kapjon – nyilatkozta Toldi Gábor vezetőedző a mérkőzés után. Csákváron hétfőtől folytatódik a munka, szombaton pedig a szlovák másodosztályú Somorja ellen lép pályára az együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!